Võimas: Pärnu korvpallimeeskond on riigi nelja parema satsi hulgas!

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veerandfinaalseeria viimases matšis tegi võimsa kaksikduubli Nemanja Miljkovic (palliga), kes kogus 16 punkti ja 13 lauapalli.
Veerandfinaalseeria viimases matšis tegi võimsa kaksikduubli Nemanja Miljkovic (palliga), kes kogus 16 punkti ja 13 lauapalli. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alistas täna meistriliiga veerandfinaalseerias kolmandat korda BC Valga-Valka / Maks&Mooritsa ja jõudis poolfinaali, kus vastaseks tuleb tiitlikaitsja BC Kalev/Cramo.

Põrgulärmi saatel, sest pealtvaatajaid oli Pärnu spordihallis tõepoolest väga palju, võitis kodumeeskond avaveerandi 18:12. 

Teise mänguperioodi esimesel minutil teenis juba kolmanda vea meie rünnakuliider Saimon Sutt, kes avapoolajal enam ei sekkunudki. 

15 minuti järel hoidis Pärnu initsiatiivi ja Karl-Johan Lipsu kolmesest paisus vahe juba kahekohaliseks – 31:19. 

Poolajaks juhtisid suvepealinlased 42:28. Mihkel Kirves oli üleplatsimehena kogunud 12 silma. Korralik vahe tuli sisse tänu visketabavusele: Pärnul oli see 53 ja Valgal 33 protsenti. Kas piirilinlastel oli eilne Läti meistriliiga veerandfinaal, mille nad 79:94 BK Ogrele kaotasid, jalgades?

Teist poolaega alustasid särtsakamalt külalised, kes vähendasid veerandi keskel vahe seitsmele punktile: 46:53. Perioodi lõpuks ja kümme minutit enne mängu lõppu olid mänguohjad juba pärnakate kätes, juhtides 69:53.

Viimasel veerandi keskel tabas Sutt kaks kolmest järjest ja vahe paisus 18punktiliseks. Kolm minutit enne mängu lõppu oli Pärnu eduseis juba 86:60 ja mäng oli tehtud!

Lõppskoor: 90:66.

Pärnu tiimi resultatiivseim oli Kirves, kes kogus 19 silma. Nemanja Miljkovici kontosse kogunes 16 punkti ja 13 lauapalli. Neli kaugviset tabanud Sutt sai kirja 17 silma.

Poolfinaalseeria BC Kalev/Cramo vastu läheb lahti juba teisipäeval, kui esimene mäng tuleb pärnakatel võõral väljakul.

 

Emotsioonid, mis viisid meid poolfinaali! #pärnusadam #pärnu #alexelakml #playoff

A post shared by Pärnukorvpall (@parnukorvpall) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles