Galerii: räppar Reket esitles suvepealinnas albumit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Räppar Reket, kodanikunimega Tom-Olaf Urb esitles eile õhtul Pärnu Keskuses oma 20. aprillil välja antud neljandat stuudioalbumit „Rahu“.

Rahvast oli kaubanduskeskuses murdu. Lahkelt jagas oma värskeid palu esitanud sõna- ja rütmisepp rohketele fännidele autogramme ja varmalt tegi nendega koos pilti.

Urbi sõnutsi sümboliseerib "Rahu" tema loomingu arengut. Artist soovib olla eriline, püüdes mitte kinni jääda tänapäeva muusika klišeedesse ja igavatesse valemitesse. 

Albumi muusikalise suuna eest vastutab suuresti Alexander Sannik, kes on produtseerinud plaadi 14 laulust üheksa. Muu hulgas kõlab plaadil veel Otto Suitsu, Sander Mölderi ja DJ Sini looming.

Reketil on varem ilmunud kolm albumit: "Kajapark" 2008., "Tuule tee" 2015. ja "Super ei" 2017. aastal. Kaks viimast olid nomineeritud Eesti muusikaauhindade konkursil parima hiphopialbumi kategoorias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles