Galerii: esikplaati esitlenud kõutsid rokkisid Templi kuumaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu bänd Rotiküla Kõutsid esitles läinud öösel Templi kultuuriklubis oma esikplaati „Langevad tähed“.

Kuulajaskond pidi varuma peaesineja kuulamiseks kannatust, Rotiküla Kõutsid tulid lavale öösel poole ühe aegu. Neid soojendasid raske muusika austajatele tuttavad Emty Mind ja Seevald.

Milleks on muusikutel internetiajastul vaja plaati? „Et bändist oleks midagi käega katsutavat,“ põhjendas pundi kitarrist Martin Kahre. „Kuna ise ostame endiselt CDsid, tahtsime pakkuda oma fännidele sama, mis meilegi meeldib.“

Pärnus Rotikülas 2011. aastal loodud Rotiküla Kõutsid on neljaliikmeline rokkmuusika kollektiiv. Oma Facebooki lehel kirjeldavad Rotiküla Kõutsid end kui sõpru, rock´n´roll'i ja vankumatut tahet ajada oma asja raudselt ja eestikeelselt. Kõutside muusika on mõeldud eestikeelse tempokama rokkmuusika austajatele.

Rokimehed alustasid musitseerimist Raeküla Vanakooli keskuses, kus pidevalt jalutas üks isakass. Nii tekkis Kahre sõnutsi sujuvalt nende kollektiivi nimi.

Bändi kuuluvad haldusreformieelse Sindi abilinnapea ja linnaaednik Mirko Reiman (vokaal ja kitarr), Martin Kahre (kitarr), Marko Kahre (trumm) ja Riho Tammsoo (bass).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles