Galerii: e-sportlased andsid Forwardspace'is kuuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus koostöötamiskeskuses Forwardspace toimus eile arvutimängu Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) LAN-turniir. Sellele Läänipeo võistlusele pääses varasemal online-turniiril välja selgitatud neli parimat tiimi.

Korraldaja Mark Matteus Murru sõnutsi möödus võistlus sujuvalt ja loodetavasti mängijatele meeldivalt. „Mängud olid väga huvitavad,“ märkis Murru. „Hoolimata ühest väikesest tehnilisest apsakast jäi siiski positiivne emotsioon.“

Ülekaalukalt võitis turniiri meeskond aim.ru eesotsas nende parima mängija Kristjan "v1le" Sillaotsaga. Murru tõi esile, et Sillaots oli teistest peajagu üle. Nii premeeriti teda kõige väärtuslikuma mängija auhinnaga.

Teise koha saavutas meeskond Kiluvōileib, kuid nagu korraldaja rõhutas, mängisid teisedki tiimid muljetavaldavalt.

Huvilised said pinevaid lahinguid jälgida nii interneti otseülekandest kui kohapeal.

Eilne mõõduvõtt oli Läänipeo sarjas teine. Esimenegi kulges kenasti. Ühtlasi oli hästi õnnestunud esimene turniir ajend ettevõtmist korrata. „Tänan kõiki toetajaid, nendeta poleks üritus kuidagi õnnestunud,“ lausus Murru.

Läänipidu on suvepealinna arvutimängude LAN-turniiride seeria, mille üritused toimuvad iga kuu koostöötamiskeskuses Forwardspace. Seni on Läänipeol võetud mõõtu mängus CS:GO, kuid korraldajad plaanivad repertuaari võtta teisigi e-spordimänge, näiteks LoL või Hearthstone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles