Pärnakad kihutasid motomaratonil poodiumile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toivo Nikopensius võitis Rannu kestuskrossil seenioride klassis esimese auhinna.
Toivo Nikopensius võitis Rannu kestuskrossil seenioride klassis esimese auhinna. Foto: Rauno Kais

Pärnumaa võidusõitjad teenisid Tartumaal Rannu kestuskrossil Kraasimäe karjääri rajal 11 auhinda.

Kaherattaliste tsiklite kaks tundi kestnud sõidus oli üldarvestuses kiireim Martin Leok Sõmerpalu klubist, teisena jõudis lõpujoonele Jüri Triisa (Redmoto) ja kolmandaks tuli võitja klubikaaslane Veiko Rääts.

Üle 50aastaste seenioride konkurentsis võitis esikoha Paikuse motoklubi eestvedaja Toivo Nikopensius, teiseks tuli Pärnu motoklubi teenekas krossiäss Jüri Makarov ja kolmas oli Veiko Sepp Tartust.

Hobisõitjate B-klassis oli parim Siim Rotmeister Pärnu motoklubist, talle järgnesid klubikaaslased Mati Nuut ja Reiko Burket. C-klassis tegid meie mehed taas puhta töö: esimese poodiumiastme hõivas Gerny Arras, teise auhinna sai Risto Ild ja kolmandaks tuli Joel Toome. D-klassi arvestuses võitis krossi Kevin Mõts Sõmerpalu klubist, teise koha vääriliselt kihutas pärnakas Risto Ild ja kolmas oli Harmo Ilves (MK K&K). Õrnema soo võistlusel sai Sõmerpalu neiu Kris Jalas esimese ja pärnulanna Agnes Võsanurm teise koha.

Quadracer’ite poolteist tundi kestnud sõidu võitis Aigo Soosaar Pärnu motoklubist, teine oli Raido Viinapuu (Redmoto) ja kolmas Rainer Palu (Honda PMC).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles