Eesti squash‘i-naiskond saavutas EMil viienda koha

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti squash'i-naiskond, kuhu kuulusid Aliis Allas (vasakult), Kirsika Kikkas, Reele Komi ja Anna Reinsoo, saavutas Riias EMil viienda koha.
Eesti squash'i-naiskond, kuhu kuulusid Aliis Allas (vasakult), Kirsika Kikkas, Reele Komi ja Anna Reinsoo, saavutas Riias EMil viienda koha. Foto: Erakogu

Eesti squash'i-naiskond, milles lõid kaasa Pärnu mängijad Aliis Allas ja Kirsika Kikkas, tuli Riias Euroopa kolmanda divisjoni võistkondlikel meistrivõistlustel viiendaks.

Alagrupiturniiril võitis Eesti naiskond 3:0 Valgevenet ja 2:1 Luksemburgi ning kaotas 0:3 Itaaliale ja tasavägises mängus 1:2 Rootsile.

“Naiskonnal oli mitu matšpalli, aga kahjuks ei tulnud vajalik otsustav punkt meie kasuks,” kommenteeris tiimi esireket Allas pingelist matši rootslastega, mis otsustas poolfinaali pääseja.

Viienda koha mäng toimus lätlaste vastu. Kui paar nädalat tagasi Eesti-Läti maavõistlusel saavutas Eesti kindla võidu, oli sel korral tiimis lõunanaabrite esinumber, maailma edetabelis 77. kohta hoidev Ineta Mackevica. Eestlased võitsid heitluse lõpuks otsustavas mängus ja viimases geimis ning said 2:1 võidu.

Eesti naiskonnas mängisid peale Allasele ja Kikkase Reele Komi ja Anna Reinsoo.

Naiste finaalis mängisid Ukraina ja Itaalia. Tasavägine matš lõppes Ukraina 2:1 võiduga. Kolmanda koha pälvisid Norra naised.

Eesti meeskond (Kristjan Pettai, Jaanus Pettai, Paavo Piik, Priit Lumi ja Andri Talts) sai 17. koha.

Meeste turniiri võitis ülekaalukalt Rootsi meeskond, alistades finaalis kindlalt Horvaatia. Kolmanda koha saavutas Ukraina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles