Kert Kingo: Korruptsioonist teatamisel pole palaganiga seost

Kert Kingo
, EKRE korruptsioonivastase ­toimkonna juhataja, jurist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EKRE korruptsioonivastase toimkonna arvates on Andres Metsoja korruptant, kuigi politsei jättis menetluse alustamata.
EKRE korruptsioonivastase toimkonna arvates on Andres Metsoja korruptant, kuigi politsei jättis menetluse alustamata. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Postimehes ilmunud Andres Metsoja artiklis­ nimetas autor tahtlikuks valeteateks ja poliitpropagandistlikuks palaganiks seda, kui esitasin politseile kuriteoteate. Pean vajalikuks anda lugejatele oma selgitus.

Pärnu linna uue volikogu teisel istungil mullu 13. novembril võeti esimese punktina arutlusele volikogu esimehe ja volikogu liikmete palga tõstmine. Selle tulemusena tõsteti volikogu esimehe palka 800 eurolt 2000ni, peale selle 400eurone lisatasu.

Metsoja pidanuks end sellest protsessist tagandama, kuid ei teinud seda. Vastupidi, ta oli selle eelnõu esitaja, kaitsja ja hääletas selle poolt. See on minu­ hinnangul korruptsioon. Arvamine põhineb selgelt ja konkreetselt õigusaktidel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles