Pärnu Postimehe peatoimetaja asub tööle Postimehe vastutava väljaandja ja uudismeedia juhina

Joosep Laik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merili Nikkolo.
Merili Nikkolo. Foto: PP

Pärnu Postimehe praegune peatoimetaja Merili Nikkolo asub mai esimesel poolel tööle AS Eesti Meedia uudismeedia juhi ja ajalehe Postimees vastutava väljaandjana. Postimehe peatoimetajana jätkab Lauri Hussar.

Eesti Meedia juhatuse esimehe Sven Nuutmanni sõnade järgi saab Nikkolo ülesandeks tõhustada koostööd kontserni uudismeedia üksuste vahel, et seeläbi veel parandada nii Postimehe kui ülejäänud meediakanalite kvaliteeti. Peale Postimehe kuuluvad Nikkolo vastutusalasse maakonnalehed, BNS ja Kuku raadio.

Nikkolo väitel tehakse Eesti Meedias väga head ajakirjandust. “Meil on tugevad toimetused, kus töötavad oma ala asjatundjad,” lisas Nikkolo. “Loodan, et saan olla toimetustele ja nende juhtidele hea partner, kellega koos leida uudseid ja värskeid ideid ning lahendusi. Kindlasti on meil huvitavaid ja veel avastamata võimalusi kontsernisiseseks koostööks, millest võidaksid kõik meie lugejad, vaatajad ja kuulajad.”

Pärnu Postimehe järgmine peatoimetaja selgub hiljemalt jaanipäevaks, seni juhib toimetuse tööd tegevtoimetaja Kadrin Karner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles