Vaprus võõrustab esimeses murumängus Paidet

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rannastaadion.
Pärnu Rannastaadion. Foto: Andrus Kumel/pärnu Postimees

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond kolib kunstmurult pärismurule ja võõrustab täna Rannastaadionil meistriliiga 12. vooru mängus Paide linnameeskonda.

Vaprusel pole liigas jätkuvalt ühtki võitu ette näidata ja kolme punktiga ollakse tabelis viimasel kohal. Paide on pärast FC Kuressaare eilset võitu tabelis kaheksa punktiga seitsmes, edestades Viljandit ja Tallinna Kalevit ühe punktiga.

Nädalavahetusel jäi Pärnu võõrsil Tulevikule alla 1:2 ja kaotusega pidi leppima ka Paide, kui Flora lõi nende võrku kaks vastuseta palli.

Meeskonnad on tänavu korra kohtunud, kui 13. märtsil lepiti Järvamaal 2:2 viiki.

Ehkki kihlveokontorid peavad mängu favoriidiks Paide meeskonda, loodavad pärnakad senisele punktisaagile lisa.

„Võõrsil andsime Paidele kõva lahingu, kodus üritame anda veel kõvema ja hoida punktid Pärnus,“ ütles Vapruse äärekaitsja Oskar Lepik.

Vapruse juhendaja Indrek Zelinski sõnutsi soovib meeskond taas näidata eelmise omavahelise matši head mängu. „Küll siis näeme, millise tulemusega mäng lõpeb,“ ütles ta.

Paide meeskondki jookseb väljakule võidumõtetega. „Kümnest mängust kaheksa punkti meid ei rahulda. Peame oma võimalusi paremini realiseerima, sest ainult nii annab mänge võita. Pärnult oleme tänavu juba korra kõrvetada saanud, nüüd tuleb teha korralik vigade parandus,“ lausus Paide linnameeskonna juhendaja Vjatšeslav Zahovaiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles