Väikekooli õpilased koguvad Hooandjas annetusi jõusaali tarvis

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välijõusaal. Foto on illustreeriv.
Välijõusaal. Foto on illustreeriv. Foto: Kristjad Teedema/tartu Postimees

Eelmisel aastal ühisrahastusplatvormi Hooandja projekti toel uue digiklaveri ostnud Lääneranna valla Virtsu kooli õpilased ootavad tänavu lahkete inimeste abi välijõusaali rajamiseks.

Virtsu kooli õpilased on aasta jooksul heategevuskohvikute korraldamisega kogunud 600 eurot, kuid puudu on veel 2200 eurot. Seetõttu võtsid 8. klassi õpilased initsiatiivi enda kätte: tegid projekti, filmisid Hooandja tarvis videoklipi, koostasid eelarve ja kirjutasid lahti, milleks raha taotletakse.

„Meie, Virtsu ja siitkandi inimesed, oleme juba ammu unistanud välijõusaalist. Virtsule lähim jõusaal on 25 kilomeetri kaugusel Lihulas. Välijõusaal oleks kõigile koolilastele ja harrastajatele kättesaadav igal aasta- ja kellaajal, seal saaks arendada oma lihaseid, füüsilist vastupidavust ja vaimu,” kirjeldavad koolilapsed oma unistust. „Ilusate ilmade korral on vahetundide ajal hea võimalus tulla nutiseadmetest välja ja teha selle asemel trenni.”

Juhul kui annetustega kogutakse rohkem raha, kui jõusaali peale kulub, soetatakse selle eest koolile muid spordivahendeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles