Kolledž kutsub lemmikloomaga öösel orienteeruma

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu korraldas TÜ Pärnu kolledž esimese ööorienteerumise, millest võttis osa üle 150 inimese ja üle 20 lemmiklooma. Pilt on illustratiivne.
Mullu korraldas TÜ Pärnu kolledž esimese ööorienteerumise, millest võttis osa üle 150 inimese ja üle 20 lemmiklooma. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Tartu ülikooli (TÜ) Pärnu kolledž korraldab 17. mail kell 21.30 ööorienteerumise, kuhu on oodatud lemmikloomad ja maskottides osalejadki.

TÜ Pärnu kolledži turundusspetsialisti Birgit Tuulemäe sõnade kohaselt on tasuta ürituse eesmärk propageerida tervislikku ja aktiivset eluviisi ja ühtlasi tähistada kolledži 22. aastapäeva. “Osalema ootame kõiki liikumishuvilisi, kes soovivad veeta toreda ja põneva õhtu öises linnas, lahendades loovust ja nutikust nõudvaid võistlusülesandeid,” selgitas Tuulemäe.

Kaasa tasub võtta lemmikloomadki. Eelmisel aastal olid esindatud eri tõugu ja suuruses koerad. “Esimest korda Pärnu kolledži ajaloos hõivasid poole kolledži kohvikust neljajalgsed sõbrad,” meenutas Tuulemäe. “Kahjuks ühtegi kilpkonna või kala pole kaasa võetud, aga kes teab, ehk sel korral näeb mõnda.”

Osalejad läbivad kümme kontrollpunkti, kus lahendavad meelelahutuslikke ülesandeid.

Orienteerumine toimub kuni viieliikmelistes gruppides, raja võib  läbida ka üksinda. Eelregistreerimine kestab 14. maini.

Lõpetanute vahel loositakse neljas kategoorias välja auhinnad. Jooksjatel võetakse arvesse raja läbimise aega, maskottide ja lemmikloomadega orienteerujate puhul keerutatakse loosiratast. Kõiki ööorienteerujaid ootab finišis tossav maagiline jook ja sünnipäevakringel.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles