Koidula kooli konverentsil esinevad Mart Noorma ja Kadri Simson

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KOKOKO tänavune peaesineja on füüsik ja tehnikateadlane Mart Noorma.
KOKOKO tänavune peaesineja on füüsik ja tehnikateadlane Mart Noorma. Foto: Erakogu

Teisipäeval, 15. mail toimub iga-aastane Pärnu Koidula gümnaasiumi õpilaskonverents KOKOKO, mis tänavu kannab pealkirja “Koduõuest kaugemale” ja julgustab noori mugavustsoonist välja astuma.

Peaesineja on füüsik ja tehnikateadlane Mart Noorma, kes on teaduse populariseerija ja kelle kinnitusel on kõik võimalik, kui ainult pingutada.

Õpilased saavad veel osaleda töötubades, kus oma kogemusi jagavad majandus- ja taristuminister Kadri Simson, Eesti parim pagar Stanislav Stõkov, vaegnägijast blogija Kai Kuusk, personaaltreenerid Ramil Lipp ja Jaana Junson ning kohalikud noored ettevõtjad Errit Kuldkepp ja Marten Palu.

“Meile kõigile meeldib turvaline keskkond. Mugavusstsoonis, nagu nimigi ütleb, on inimestel hea ja mõnus. Aeg-ajalt on aga vaja võtta riske, avastada uusi asju iseenda ja ümbritseva kohta. Õppida teiste kogemustest. Öeldakse ju, et inimese areng algab sealt, kus mugavusstsoon lõpeb. Sel aastal vaatab Koidula kooli konverents koduõuest kaugemale ja laseb end inspireerida inimestel, kes elavad mugavusstsoonist väljaspoo. Õpime neilt, kuidas maailma laiemalt näha,” on kooli õpilasesinduse president ja konverentsi teema idee autor Lisette Parts kindel.

Koidula kooli konverentsi traditsioon ulatub aastasse 1953 ja KOKOKO nime kannab üritus aastast 1962. Konverentsi korraldab kooli õpilasesindus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles