Pärnumaa arenduskeskuse juht vahetus

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Klaassen
Indrek Klaassen Foto: Urmas Luik

Sihtasutuse Pärnumaa Arenduskeskus vastne juht Indrek Klaassen asus tööle 2. maist, ent võtab ohjad täielikult enda kätte juuni algusest.

Sihtasutuse senine juhataja Teet Kurs sõnas, et annab kuu ajaga tööjärje üle ja läheb 4. juunist puhkusele. Kurs kinnitas, et tema töö on tehtud: organisatsioon reformitud ja uude asukohta viidud. Nimelt muutus Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus haldusreformi järel Pärnumaa arenduskeskuseks. Aida tänava ruumidest koliti aprillis üle maavalitsusest tühjaks jäänud majja.

Uue organisatsiooni siht on kogu Pärnumaa areng, mitte üksnes ettevõtluse arendamine. Sihtasutus võttis enda kanda need maavalitsuse funktsioonid, mis jäid ripakile, aga mida tuleb igal juhul maakonnas täita. Olulisim on maakonna arengustrateegia koostamine.

Kurs sõnas, et nüüd tuleb uus süsteem käima panna, aga arenguprotsess on pikaajaline ja seda peab tegema mees, kes vaatab kaugele ette.

Indrek Klaassen on varem töötanud Riigi Kinnisvara ASi Lääne piirkonna haldusjuhi ja Elmo Rent OÜ tegevjuhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles