Kuumaks läinud vutilahingus välkusid punased kaardid

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punane kaart. Foto on illustreeriv.
Punane kaart. Foto on illustreeriv. Foto: Reuters/ScanPix

Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliiga B-tasandi 11. voorus olid Pärnumaa meeskonnad võidukad: Vändra Vaprus sai 2:1 jagu Paide linnameeskonna II esindusest, Pärnu jalgpalliklubi (PJK) meeskond alistas 3:2 Nõmme Unitedi.

PJK ja Nõmme mõõduvõtt Pärnu kunstmuruväljakul kujunes väga võitluslikuks ja tuliseks. PJK leidis ennast juba 4. minutil 0:2 kaotusseisust. 12. minutil õnnestus Kein Makoveil vahemaad vähendada ja pealinlaste 2:1 eduga läksid meeskonnad poolajapausile. Kohe teise poolajal algul teenis Hevar Aas punase kaardi, pannes oma meeskonna sellega veel raskemasse seisu.

67. minutil jäi Unitedki kümnekesi, kui nende puurivaht Oliver Ani pidi väljakult lahkuma Pärnu meeskonna ilmse väravavõimaluse lubamatu takistamise eest. Risto Pärnat ei eksinud penaltipunktilt ja viigistas mänguseisu. 73. minutil vormistas Tarmo Kovalevski pärnakate 3:2 võidu.

Vändra Vapruse ja Paide linnameeskonna lahingus löödi kõik väravad avapoolajal. Envar Lauter viis Pärnumaa meeskonna poolaja keskel juhtima, seejärel Siim Aer viigistas. Vändra võiduvärava lõi avapoolaja lõpuminuteil vanameister Ranet Lepik.

Pärnu jalgpalliklubi on kümne mängu järel 16 punktiga liigatabelis neljandal kohal, 13 punkti kogunud Vaprus hoiab seitsmendat positsiooni. B-esiliiga kindel liider on kõik kümme mängu võitnud ja 30 punkti kogunud Tallinna Legion, Tartu Tammeka U21 meeskond on 20 punktiga teisel kohal ja Nõmme United 16 punktiga kolmas.

Järgmises voorus pühapäeval mängib PJK võõrsil Legioniga ja Vaprus sõidab külla Unitedile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles