Maavanema vastuvõtule tuleb 69 õpilast

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillekimp.
Lillekimp. Foto: Marina Puškar / Postimees

Pärnumaa parimad õpilased ja nende õpetajad on maavanem Andres Metsoja palunud reedel maavalitsusse pidulikule vastuvõtule, kutsutud on lõppeva õppeaasta 69 tippu, see tähendab läbiviielisi ja aineolümpiaadide esikohaomanikke.

Tervituslauluga astuvad tähtüritusel osalejate ette Tootsi põhikooli 9. klassi õpilased Kairi Jaanson ja Heleri All, seejärel kõnelevad maavanem, Pärnumaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees Eeri Tammik ning haridus- ja kultuuritalituse inspektor Gerdi Rebane.

Päevakohaste sõnavõttude järel jõuab maapiirkonna koolide parimateni kirjanik Viivi Luige läkitus ning viielised põhikooli- ja gümnaasiumilõpetajad saavad kingitusena kaasa tema raamatu “Varjuteater”. Maakondlikel aineolümpiaadidel esikohale tulnud võtavad tunnustusena vastu Viivi Luige ja Hedi Roosma teose “Ma olen raamat”.

Muusikalist vaheldust pakub Tõstamaa keskkooli abiturient Maret Palusalu ja tänavuse ülemaakondliku kooliaasta lõpuürituse külalisena räägib koosolijatele kunstnik Ruth Huimerind. Edukale koolirahvale jääb maavanema vastuvõttu tavakohaselt meenutama ühispilt, vestlusaeg tekib aga koogilaua ümber.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles