2. juunil võib saada pruuniks, kuid laevaga Kihnu mitte

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kihnu laevareisid on saare esimeseks kohvikute päevaks juba üle kuu varem välja müüdud.
Kihnu laevareisid on saare esimeseks kohvikute päevaks juba üle kuu varem välja müüdud. Foto: Mailiis Ollino

Kuigi Kihnu esimese kohvikute päevani jääb veel ligemale kuu, on juba ette välja müüdud laupäeval, 2. juunil kaks esimest reisi väljumisega Munalaiust kell 8.30 ja 11.30 Kihnu ning järgmisel päeval kaks reisi saarelt mandrile.

AS Kihnu Veeteedest öeldi, et igale reisile on kassas siiski 50 vabamüügipiletit, kuid eelisjärjekorras on siin Kihnu sissekirjutusega inimesed.

“Jahti suab ja tantsi kua,” lubavad kihnlased ja avavad juuni esimesel laupäeval 16 kodukohvikut. Kihnu abivallavanem Taivi Vesik rääkis, et kodukohvikutes pakutakse peale kohaliku toidu kultuurset elamust ja lastele tegevust.

“Kihnu inimene ei eksi saarel ära ja leiab need kohvikud üles, aga oleme valmis saanud Google Mapsi kohvikutepäeva rakenduse, kuhu kohvikud on kenasti kantud, nii pole külastajal eksimise võimalust,” mainis Taivi Vesik.

Kodukohvikute päev kannab nime Kihnu Keretäüs ehk mandrikeelde tõlgituna Kihnu Keretäis ja neil, kellel on õnne esimesel päeval üle mere saada, avaneb võimalus külastada kõiki kohvikuid ja lüüa õhtul tantsu simmanil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles