Bussiootekodadeks metallkastid?

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussiootekodade lõhkumine kurvastab paljusid pärnakaid, valvekaameratest loodetakse abi.
Bussiootekodade lõhkumine kurvastab paljusid pärnakaid, valvekaameratest loodetakse abi. Foto: Urmas Luik

Vt “Fotod: bussiootekoja klaas jäi taas kellelegi ette” 1.05 Parnu.postimees.ee;

“Haldaja soovib paigaldada bussiootekodade juurde kaamerad” 2.05 Parnu.postimees.ee.

Bussiootekoja lõhkumine Pärnus Raekülas kurvastas sotsiaalmeedias kümneid Pärnu Postimehe jälgijaid, kes käisid välja oma mõtted, kuidas lõhkumisele piir panna.

Kevin Kesler: Huvitav, miks kuskil mujal selliseid uudiseid pole? Ainult Pärnus. Sellisel juhul, kui politsei midagi ette­ ei võta, peab hakkama mõtlema metallist bussiootekodade peale, kus pole grammigi klaasi. Äkki meeldib see variant lõhkujatele rohkem?

Marika Laanepere: Kui saadakse kätte see, kes seda tegi, ja tema tegu tõendatakse, tuleks ta panna ootekoda valvama ja ümbrust korras hoidma. Talvel lund koristama. Seda seniks, kuni on rahaliselt tasa lõhutud klaasi hinnaga. See oleks ülejäänutele hoiatuseks. Kusagilt peab ju tulema teise vara austamine, mitte ainult lõhkumine!

Liina Tammesaar: Isegi, kui nad kätte saadakse, siis ­mida tehakse? 15 minutit mõttetut loengut. Emme-issi ütlevad võib-olla, et nii ei tohi, ja läheb aga edasi! /.../ Mingu rohigu peenraid seni, kuni kinni on makstud!

Alina Mürk: Ma usun, et ammu oli aeg kaamerad panna. Miks seda ikka veel tehtud ­pole?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles