Pärnumaa maitsete aasta on alanud, selle kinnitusena andis maaeluminister Tarmo Tamm eile restoranis Eagle poolteise meetri pikkuse rändkahvli projektijuht Kadi Elmestele. Järgneval õhtusöögil serveeriti raba- ja rannarahva roogi, mis valmisid Eesti kokkade ühenduse presidendi Rudolf Visnapuu juhendamisel.
Tellijale
Raba- ja rannarahvas pakub vahelduseks nõgest ja räime
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Menüüs oli ka räim kui rannarahva igapäevane toit ja Eesti kõrgeima tunnustusega kala, mis maitseb ühtviisi hästi soolatult, praetult, marineeritult. Rahvuskala ostis Japsi kail paadist avatud kalasadamate päeval ka minister Tamm, et seda kodus praadida ja kassigi kostitada.