Galerii: poolteisemeetrine kahvel jõudis Pärnumaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Poolteisemeetrise sümboolse puidust kahvli andis maaeluminister Tarmo Tamm reedel restoranis Eagle üle Pärnumaa maitsete aasta 13-liikmelisele toimkonnale eesotsas Kadi Elmestega, nemad veavad alates raba- ja rannarahva õhtusöögist jõuludeni teemaüritusi kogu maakonnas.

“Mul on selline tunne, et viimase kümne aasta jooksul on Eestis palju toidust räägitud ja mida rohkem tehakse, seda paremini me sööme. Meel muutub kriitilisemaks ja seda paremini oskame eraldada naturaalset võltstoodagust ning oleme sellest ajast väljas, kus füüsiline töö vajas kompensatsiooni tugeva toiduga,” arutles tippkokk Dmitri Demjanov, olles maitsnud Eesti peakokkade ühenduse presidendi Rudolf Visnapuu serveeritud roogi.

Demjanovi jutu järgi keeras maaelumiministeerium oma toidupiirkondadega heas mõttes vedru maakonniti üle ja protsess kestab kogu aasta, sellest räägitakse, tõmmatakse maakonnale inimeste tähelepanu, toiduentusiastid ja tootjad tõstetakse esile, see kävitab ettevõtlust, harib tarbijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles