Kevin Saar võitis Ukrainas EMi etapi

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi värvides kihutav Kevin Saar kerkis kolme etapi järel EMi edetabelis teisele positsioonile.
Pärnu motoklubi värvides kihutav Kevin Saar kerkis kolme etapi järel EMi edetabelis teisele positsioonile. Foto: Rauno Kais

Motokrossi quadracer’ite klassi valitsev Euroopa meister Kevin Saar teenis hooaja kolmandal etapil Ukrainas Tšernivtsis esimese koha punktid.

18aastane tiitlikaitsja kihutas mõlemas sõidus esimesena finišisse, talle järgnesid norralane Christopher Tveraen ja inglane Harry Walker.

“Nädalavahetus Ukrainas möödus kokkuvõttes suurepäraselt,“ kõneles Saar. „Sain finaalides kaks head starti ja suutsin oma rütmiga rahulikult finišisse jõuda. Enne meie sõite kasteti rada ja seetõttu pääses puhta prilliga vaid esimene. Kui esimeses sõidus sain stardivõidu, siis teisest stardist pääsesin minema teisena ja mõne kurviga olin üleni mudane. Õnneks suutsin liidrist mööduda ja ikka esimesena lõpetada. Motokross on Ukrainas väga populaarne, publikult oli arvukalt ja võistluse atmosfäär imeline. Pärast sõite sain tund aega fännidega pilte teha.“

Kolme etapi järel kerkis Saar Euroopa meistrivõistluste edetabelis teiseks ja liidrist lahutab teda vaid kuus punkti.

EMi järgmine etapp sõidetakse 27. mail Poolas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles