Pärnumaa loodab maitsetega võluda miljonit

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa maitsete ­aasta projektijuht Kadi Elmeste võttis maaeluminister Tarmo Tammelt vastu rändkahvli, millega kuulutati ranna- ja rabarahva toiduaasta avatuks.
Pärnumaa maitsete ­aasta projektijuht Kadi Elmeste võttis maaeluminister Tarmo Tammelt vastu rändkahvli, millega kuulutati ranna- ja rabarahva toiduaasta avatuks. Foto: Mailiis Ollino

Vanarahva ütlemise järgi tuleb süüa umbrohtu, sest siis ei jää hambad leiva sisse kinni – seda tarkust tuletasid meelde Pärnumaa maitsete aasta avamisel osalejad restoranis­ Eagle, kus maaeluminister Tarmo­ Tamm andis Pärnumaale kui 2018. aasta toidupiirkonnale üle poolteise meetri pikkuse rändkahvli.

Tiitli teatepulga võttis vastu ­Pärnumaa maitsete aasta projektijuht Kadi Elmeste.

Siinkohal ei taha ma ajada lugejatel suud vett jooksma ega üritagi ümber jutustada Eesti peakokkade ühenduse presidendi Rudolf Visnapuu juhendamisel Pärnumaal kasvanud toiduainetest vormitud õhtusöögi menüüd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles