Linn rendib 86 000 euro eest arvutitehnikat

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnavalitsus.
Pärnu linnavalitsus. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus kinnitas arvutite ja monitoride rentimiseks korraldatud riigihanke tulemused, milleks linn sõlmib kahe hanke võitnud firmaga lepingu kogusummas 86 000 eurot.

Hange oli jaotatud kaheks osaks. Esimese osa parima pakkumuse tegi OÜ PT Mikro, kes rendib linnavalitsusele neljaks aastaks 30 monitor-arvutit. Need on komplektid, kus nii arvuti kui monitor on ühes seadmes koos. Linn sõlmib firmaga hankelepingu summas 27 389 eurot koos käibemaksuga.

Teise osa parima pakkumise tegi OÜ Green IT, kes rendib neljaks aastaks 35 sülearvutit, 80 monitori ja 40 dokkimisseadet. Selle firmaga sõlmitakse leping summas 58 624 eurot koos käibemaksuga.

Leping mainitud ettevõtetega sõlmitakse siis, kui keegi riigihanget ei vaidlusta.

Pärast uute arvutite rentimist on linnavalitsusel ligi 210 erinevat arvutit koos erinevate lisaseadmetega. Kehtivad kolm rendilepingut, mille tähtajad pole veel saabunud, kõnealune on neljas.

Kõikide rendilepingute puhul antakse renditud seadmed rendiperioodi lõppedes ettevõtetele tagasi.

Linna allasutustele selle hankega arvuteid ei hangitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles