Horoskoop, 9. mai

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Ideaalne päev uurimistöödeks, mis nõuavad detailidele tähelepanu pööramist. Sa oled keskendunud ja püsiv, tänu sellele suudad palju.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Nüüd võib olla kasu arutelust kellegi sinust vanema ja kogenenumaga. Kuula tema nõu, kuid arvesta, et sa ei pea käituma tema soovi ­kohaselt.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Inimesed näevad sind kindla, usaldusväärse ja kohusetundlikuna. Küsi, mida soovid. Kasuta seda suurepärast muljet eeliste saamiseks.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Suurepärane päev õppida, sest sa oled pühendunud ja valmis kõvasti tööd tegema. Sinu keskendumisvõime on tugev.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Täida esmalt kohustused ja tööülesanded ja jäta meele­lahutus ja lõbu tagaplaanile. Hoolitse kõige eest, mis on seotud maksude, võlgade ja ühise kinnisvaraga.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Hea päev ajada juttu part­neri ja sõpradega. Saad palju olulist lõpetatud.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Sul õnnestub nii mõndagi ära teha, sest oled õiges ­meeleolus. Sa ei jäta tähelepanuta üksikasju ja oled ­valmis tegema rutiinset tööd, mida tavaliselt väldid.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Lastega seotud kohustuste hulk kasvab ja mõnevõrra koormab see sind. Pole parata, lapsed kasvavad ja kunagi tunned veel neist rõõmu.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Sind ootavad tulised vaidlused naissoost sugulaste või vanematega. Sellest hoolimata on see hea päev täita kodused kohustused.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Sinu eelised on selge mõtlemine ja distsiplineeritus. Vali töö, mis nõuab korda ja ­täpsust. Tee ära toimingud, mida tavaliselt edasi lükkad.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Kui poodi lähed, osta vastupidavaid ja praktilisi esemeid, sest sul on vaja olla ettevaatlik ja arukas. Hoolitse asjade eest, mis sul on, ürita neid parandada ja korras hoida.

KALAD (19. II – 20. III)

Sulle on kasulik täita enda igapäevased kohustused. Oled uhke oma põhjalikkuse ja korraarmastuse üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles