Horoskoop, 10. mai 2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Järjekordne päev, mil end hästi tunda. Miski kulisside taga kindlustab sulle nii ­helge oleviku kui tuleviku. Usalda saatust.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Oled liider. Naudi suhtlust sõprade ja tuttavatega klubidest, gruppidest ja organi­satsioonidest.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Suudad jätta endast suure­pärase mulje nii ülemustele, vanematele kui muudele ­autoriteetidele. Kiiresti leiad ühise keele võõrast kultuuriruumist inimestega.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Reisimine teeb sulle heameelt, kuna soovid oma silmaringi avardada ja naudid millegi uue õppimist. Arutelu religiooni, poliitika ja filosoofia üle ergastab su vaimu.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Hoia oma taskud avatuna, kuna täna lõikad teiste jõukusest kasu. Võid saada kingituse või osutatakse sulle teene. Ära ole tänusõnadega kitsi.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Kuu on nüüd sinu tähemärgi vastas ja sul tuleb hea läbisaamise nimel kaaslastele poolele teele vastu minna. See nõuab sinult veidi kannatlikkust ja tolerantsust.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Ette võib tulla tööreise. ­Rõõmuga teed rühmatööd ja osaled koosolekuil. Ära kõhkle sõna võtmast, kuna sul on, mida öelda.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Pidupäev, mil nautida flirti, kohtinguid, sporti ja kunsti. Tee kellelegi head meelt.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Perekondlikud arutelud ­kulgevad edukalt, kuna oled sõbralikult meelestatud. ­Vastastikune heldus tagab kõigile kindlustunde.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Tunnetad positiivse mõtlemise jõudu. Kuna mõtled nagu võitja, oledki üks neist. Jaga oma ideid.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Usalda oma rahateenimise mõtteid, kuna need toovad tulu. Avaldad muljet nii ülemustele kui muudele tähtsatele inimestele.

KALAD (19. II – 20. III)

Kuu lööb sinu tähemärgis ­Jupiteriga tantsu. See tähendab, et on hea päev äriks. Tähtede seis soosib samuti kodurahu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles