Koidula kool korraldab üle-eestilise õpilaslaada

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskus.
Pärnu keskus. Foto: Mailiis Ollino

Sel laupäeval toimub Pärnu Keskuses Koidula gümnaasiumi eestvõttel õpilaslaat, mis toob kokku mini- ja õpilasfirmad kõikjalt Eestist.

Ettevõtlike ideede laat Eestis ehk lühendatult EILE saab teoks Koidula kooli G1EV klassi meeskonna koostöös Pärnu Keskusega. Laadal pakub oma toodangut 30 mini- ja õpilasfirmat. Osalejate seas on nii Pärnu firmasid kui mujalt tulijaid – kõige kaugemad Rõugest ja Kuressaarest.

Korraldajate jutu järgi tulevad müügile põnevad ja ainulaadsed tooted. Nii leiab laadalt näiteks akupank-käevõrusid, loodussõbralikust kangast eridisainiga poekotte, rahvuslikke aksessuaare, motivatsioonipurgikesi.

„Ees ootab emadepäev ja laadal müüdav eritoodang annab hea võimalus üllatada emasid eriliste kingitustega,” märgivad õpilaslaada korraldajad.

Kohapeal on žürii, kes valib välja parimad õpilasfirmad. Samuti tulevad jagamisele eriauhinnad: selguvad Koidula gümnaasiumi, Pärnumaa arenduskeskuse ja Pärnu Keskuse lemmikud. Ostlemisel hoiavad meeleolu üleval muusikud: üles astuvad Steven Ilves, ansambel The Snaps ja Erko Niit ning Laura Junsoni õpilased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles