Horoskoop, 18. mai 2018 (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Väldi vaidlusi, eriti ülemuste, vanemate ja ülejäänud oluliste inimestega. Kõik otsivad tüli, mitte ainult sina.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Miski kulisside taga toimuv võib sind puudutada. Vahest on see seotud välisriikide või võõraste kultuuridega. Varu kannatust.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Vestlused kellegi nooremaga kipuvad sind ärritama. Püüa olla kannatlik nii enda kui teiste hüvanguks. Ära mine endast välja.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Kokkupuuted ülemuste või muude autoriteetidega tõotavad keerulised kujuneda. Seda ette teades oskad eemale hoida. Pole just parim aeg millekski luba küsida.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Väldi tundlikke teemasid ­nagu poliitika, religioon ja rassid, kuna tülid on kerged puhkema. Sul ei ole seda ­vaja. Astu parem eemale.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Lükka edasi diskussioonid jaga­tud vara ümber, kuna inimesed kipuvad liialt vaidlema, mitte konstruktiivselt arutama. Konsensuse saavutamine näib peaaegu võimatu.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Varu partneri ja lähedaste sõpradega suheldes kannatust, kuna nad võivad hõlpsasti üle piiri minna ja ärri­tuda.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Hoia oma pea madalal ja püssirohi kuiv. Puutu teistega kokku nii vähe kui võimalik, kuna inimesed on tundlikud ja võtavad igast otsast kinni.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Lihtne on kaitsepositsioonile taanduda. Inimesed haletsevad ennast. Täna tuleb sul olla lastegagi kannatlik, kuna ka nemad on tundlikud.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Väldi peretülisid, sest need on kerged puhkema. Hoia oma mõtted endale. Ära otsi tüli.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Ole suheldes tagasihoidlik, kuna paljud tunnevad end kehvasti. Nii ka sina. Seega on vaikus ja rahu su parimad sõbrad.

KALAD (19. II – 20. III)

Vaidlused raha üle tõotavad esile kerkida. Sama kehtib positsioonide ja omandite puhul. Lükka need arutelud edasi, kuna täna ei õnnestu sul midagi saavutada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles