Are neiu Laura-Ly rajab teed muusikataevasse

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor lauljanna Laura-Ly Uussaar ei karda tähelepanu, kuid keha kaunistab ta enda pärast. Artikli ilmumise ajaks lubas ta esimese tätoveeringuni jõuda, seegi on isikliku ­tähendusega.
Noor lauljanna Laura-Ly Uussaar ei karda tähelepanu, kuid keha kaunistab ta enda pärast. Artikli ilmumise ajaks lubas ta esimese tätoveeringuni jõuda, seegi on isikliku ­tähendusega. Foto: Mailiis Ollino

Kui mullu suvel tõusis edetabelitesse singel “Don’t Leave Me”, tuli paljudele üllatu­sena, et tegu on kodumaise muusikaga. ­Pärnakaid huvitab aga ehk rohkemgi tõik, et loo solist on Ares elav põhikoolineiu, keda tänavu suure tõenäosusega Weekend Festivalilgi näeb.

“Ma ei kujutanud ette ka, et me nii kaugele jõuame,” räägib Laura-Ly Uussaar. Eesti muusikamaastikul on tema ja Meelis Eskola ehk DJ Cityflash pildile jõudnud. Nende singel “Don’t Leave Me” sai juba ilmumise järel raadiotes märkimisväärselt eetriaega ja figureeris mullu pea igas muusikaedetabelis. Nüüdseks on singli video kogunud Youtube’is üle miljoni vaatamiskorra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles