Endla lõpetab hooaja piknikuga

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teatri piknikul esineb Orelipoiss.
Endla teatri piknikul esineb Orelipoiss. Foto: Jaak Urmet

Sel laupäeval korraldab Pärnu Endla teater oma maja ees hooaja lõpetamise puhul paaritunnise pikniku, millest kõik huvilised võivad osa võtta.

Endla kommunikatsioonijuhi Mari-Liis Pärna jutu järgi ootavad teatri ees lauad ja pingid, kuhu saab tulla kas oma piknikukorviga või -korvita ja osta head süüa-juua kohapealt.

Keskpäeval algaval piknikul esineb Orelipoiss ja päeva juhivad Sander Rebane ja Lauri Mäesepp, kes veavad eest viktoriini, toredate auhindadega õnneloose ja muud põnevat. Teatrikassa üllatab “Vedelvorsti” piletihindadega. Erimenüüga tuleb välja Teatrikohvik, värskeid talutooteid müüb Pärnumaa toiduvõrgustik OTT, grillib Ahti Puudersell ja pakutakse teatritöötajate valmistatud toite ja käsitööd.

Samuti ei puudu piknikult Maarja-Magdaleena gildi töötoad, raamatu- ja taimevahetus, kostüümilaenutus, lauamängud, lastele mõeldud tegevus ega fotonurk.

Teatrijuht Roland Leesment ja dramaturg Anne-Ly Sova korraldavad teatriekskursioone.

Piknik on kõigile huvilistele prii ja halva ilmaga toimub see teatri fuajees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles