Galerii: Paikuse põhikoolis avati 500kohaline aula

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paikuse põhikooli 5.b klassi õpilased Ly-Sandra Kalbus ja Karl-Vahur Vahemets seisid eile varakult aulas lava ees ja hoidsid enda vahel trikoloorset linti, mille läbilõikamise järel võis direktor Aare Külaots kuulutada ligemale 1,3 miljoni eurose ­rajatise avatuks. Edaspidi ei pea ta oma õpilaste ees 1. septembril seisma kooli siseõues ega lootma enne aktust, et ilmataat pole pahur.

Naabervaldade külalised imet­lesid valgus- ja õhuküllast stiilset, 500kohalist kooliaulat, kus esimene kontsert oli veel toimumata. Saalis ­istus ka kunagise Pärnu EPT (Eesti põllumajandustehnika) juhataja Helmut Sinisaar, kes omal ajal ei osanud uneski näha, kuidas nende kontor ­aina tiibu juurde saab ja võimla ehitatakse ümber aulaks.

“See on Paikuse au ja uhkus, siin on kõik olemas: tervisekompleks, spordivõimalused ja kool heades tingimustes,” kinnitas Sinisaar, kes sellesama rajatise pärast oleks vaat et uurimise alla antud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles