Kolmapäevakross läks täistuuridel käima

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi lõpetav 18aastane Tamur Talviku võitis Kolmapäevakrossi sarja esimese etapi.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi lõpetav 18aastane Tamur Talviku võitis Kolmapäevakrossi sarja esimese etapi. Foto: Erakogu

Pärnu motoklubi hooaja esimesel Kolmapäevakrossi võistlusel kihutas lennuvälja motopargi rajal ligemale poolsada sportlast ja paremus selgus neljas arvestuses.

Suurte soolode klassis tuli kahe sõidu kokkuvõttes esikohale Paikuse motoklubi värvides sõitev Tamur Talviku, järgnesid Pärnu klubi esindavad Karl Saat ja Jörgen-Matthias Talviku. Esimese kuue hulka mahtusid veel Marek Künnapas (Pärnu MK), Allar Pent (Sõmerpalu MK) ja Siim Rotmeister (Pärnu MK).

Väikeste soolode arvestuses oli parim Tristan Uiga Motoextreme’i klubist, poodiumi madalamad astmed hõivasid Redmoto tiimi sõitjad Hugo Nork ja Gregor Kuusk. Pärnu motoklubi sportlastest sai Aron Annerviek neljanda koha, Agnes Võsanurm oli parima naisvõistlejana viies ja Rommi Semenov kuues.

Suurte neljarattaliste klassis oli parim Martin Adamson (Redmoto) ja väikeste quadracer’ite etapi võitis Virgo Mitt Paikuse motoklubist.

Kolmapäevakrossi sari kestab oktoobrini ja kokku on kavas 11 etappi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles