Horoskoop, 18. mai 2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Võiksid põhjalikult planeerida oma rahaasju. Kui lähed poodlema, soeta vaid vastupidavaid ja praktilisi esemeid.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Vestle kellegi vanema ja kogenumaga, sest vahest on neil sulle kasulikku infot anda. Iial ei tee liiga kellegi ärakuulamine, iseasi, kas juttu kuulda võtad.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Uurimistöö kulgeb edukalt ja oled omaette töötades produktiivne. Oled keskendunud ja sul ei jää ükski ­pisiasi kahe silma vahele.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Võta taas ühendust vana sõbraga, kel on rohkem ­kogemusi kui sul. Sul võib temast kasu olla. Ehk on tegu mõne vana rühma­liikmega.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Olulised inimesed on sinu stiilist sisse võetud. Nad näevad sind kui soliidset, ausat ja usaldusväärset inimest. Nad on vaimustuses!

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Lihtne on õppida, kuna oled tähelepanelik ja su mõistus on terav. Sa ei vaata üle ühestki detailist ja sul on lihtne asju meelde jätta.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Suudad suure edumaa ­saavutada, kui tegeled ­pakiliste asjadega. Sukeldu teemadesse nagu maksud, ­võlad, kindlustus ja jagatud vara.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Istu mõne sõbra või part­neriga maha ja arutage, kuidas probleemidest üle saada. Määrake oma piirid ja kohustused.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Tuleb praktiline päev, kuna oled valmis rutiinseks tööks, mida tavaliselt väldid. Toimetad pühendunult ja sul ei jää midagi ­kahe silma vahele.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Mõni vanem ja kogenum inimene oskab sulle nõu anda puhkuse, ürituste või spordi asjus. Kuula, mis ­lahendusi ta sulle pakub.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Tee plaane kodu renoveerida, kuna suurepärane aeg on sellega alustada. Kuula, mida pereliikmetel selle koha pealt öelda on.

KALAD (19. II – 20. III)

Ehk õnnestub sul õppida midagi uut, kuna oled terase mõistusega ja sihikindel. Mida sa ka ei teeks, võtad selle käsile ettevaatlikult ja detailidele keskendudes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles