Kolm kolledži tudengit pälvisid perekond von Tschishevsky stipendiumi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond von Tschishevsky stipendiumi pälvisid tänavu Tartu ülikooli Pärnu kolledži tudengid Liina Pääbo, Triin Niinepuu ja Sten Suurmäe.
Perekond von Tschishevsky stipendiumi pälvisid tänavu Tartu ülikooli Pärnu kolledži tudengid Liina Pääbo, Triin Niinepuu ja Sten Suurmäe. Foto: Kristi Kuusmik-Orav

Täna 22. aastapäeva tähistava Tartu ülikooli Pärnu kolledži kolm tudengit pälvisid perekond von Tschishevsky stipendiumi.

Stipendium on mõeldud kolledži edukate üliõpilaste toetamiseks nende õppe- ja teadustöös nii Eesti kui ka muudes ülikoolides. Stipendiumifondi asutas abikaasa mälestuseks Torontos elav Nadia Walter-Tschisevsky.

Igal aastal antakse välja kuni kolm 1000 euro suurust stipendiumi. Toetusele saavad kandideerida Pärnu kolledži kõikide erialade Eesti kodakondsusega üliõpilased kolmandast semestrist.

Seda määrates võetakse arvesse stipendiaadi õppeedukust, erialalist edukust ja ühiskondlikku tegevust.

Perekond von Tschishevsky stipendiumi konkursile laekus tänavu 13 taotlust. Komisjon hindas taotlusi statuudis toodud kriteeriumide alusel ja otsustas stipendiumi määrata

teenuste disaini ja juhtimise esiala magistriõppe teise kursuse tudengile Liina Pääbole, heaolu- ja spaateenuste disaini ja juhtimise eriala magistriõppe teise kursuse üliõpilasele Triin Niinepuule ning ettevõtluse ja projektijuhtimise rakenduskõrgharidusõppe kolmanda kursuse tudengile Sten Suurmäele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles