Pärnus lähevad haamri alla Inglismaa vutistaari jalavarjud

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vapruse ja Tallinna Kalevi vutimatši vaheajal lähevad heategevuslikul oksjonil vähiravifondi “Kingitud elu” toetuseks haamri alla Inglismaa jalgpallistaari Alex Oxlade-Chamberlaini putsad.
Pärnu Vapruse ja Tallinna Kalevi vutimatši vaheajal lähevad heategevuslikul oksjonil vähiravifondi “Kingitud elu” toetuseks haamri alla Inglismaa jalgpallistaari Alex Oxlade-Chamberlaini putsad. Foto: Pärnu JK Vaprus

Pühapäeval Rannastaadionil Pärnu Vapruse ja Tallinna Kalevi vutimatši vaheajal toimub heategevuslik oksjon vähiravifondi “Kingitud elu” toetuseks. Müüki pannakse FC Liverpoolis mängiva Ragnar Klavani klubikaaslase Alex Oxlade-Chamberlaini putsad.

FC Liverpooli keskväljamees Oxlade-Chamberlain on nimetatud kuu pärast Venemaal algaval MMil osaleva Inglismaa jalgpallikoondise kandidaatide nimekirja.

Enampakkumiseke läheb ka Ragnar Klavani Eesti koondise mängusärk.

Oksjonil läheb enampakkumisele ka Ragnar Klavani mängusärk.
Oksjonil läheb enampakkumisele ka Ragnar Klavani mängusärk. Foto: Pärnu Jk Vaprus

Mullu toimus samasugune oksjon mais Vapruse ja Viljandi Tuleviku mõõduvõtu vaheajal ja siis koguti oksjonil fondi heaks 3886 eurot.

Oksjonil käis 480 eurot välja pärnakas Mart Kukk, et soetada FC Liverpooli pall, millel Klavani signeering, ja eestlase mängusärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles