Pärnu käsipallurid tulid Eesti meistriks

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas HC Pärnu tiim. Tagareas vasakult: treener Merili Heinla, Karl-Vahur Vahemets, Kaspar Timusk, Oskar Viin, Averi Hännile, Jan-Bret Maiste, Gregor Jegorov, Raian Kuusk ja treener Toomas Heinla. Esireas vasakult: Gerrit Järv, Gregor Soomets, Henri Mitt, Samuel Einbaum, Rasmus Koel, Kristjan Heinla ja Kristofer Põld.
Võidukas HC Pärnu tiim. Tagareas vasakult: treener Merili Heinla, Karl-Vahur Vahemets, Kaspar Timusk, Oskar Viin, Averi Hännile, Jan-Bret Maiste, Gregor Jegorov, Raian Kuusk ja treener Toomas Heinla. Esireas vasakult: Gerrit Järv, Gregor Soomets, Henri Mitt, Samuel Einbaum, Rasmus Koel, Kristjan Heinla ja Kristofer Põld. Foto: Erakogu

HC Pärnu tuli käsipallis noormeeste D2 vanuseklassis 16 tiimi konkurentsis Eesti meistriks.

Selles vanuseklassis võistlevad 2006. aastal sündinud ja nooremad. Treenerite Toomas ja Merili Heinla õpilased kogusid liigas 12 võitu, viigi ja kaotuse.

Omaealiste paremikku jõudsid HC Pärnu ülejäänud kolme vanuserühma koosseisudki. 13aastaste ja nooremate tüdrukute klassis saavutas suvepealinna tiim kuuenda koha. 12aastaste ja nooremate arvestuse tüdrukud tulid neljandaks. Samaga said hakkama 15 võistkonna konkurentsis mõõtu võtnud D-klassi poisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles