Galerii: heategevuslik vutimatš ei toonud Vaprusele punktilisa (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Premiumi liiga 15. voorus jäi Pärnu Vaprus kodustaadionil 944 pealtvaataja ees 0:4 alla Tallinna Kalevile.

Kuna vahetult enne Eesti meistriliiga matši toimus harjutusväljakul Vapruse perepäev, oli põhiareenilegi kogunenud meeldivalt palju pealtvaatajaid. Külalised pealinnast haarasid kohe initsiatiivi ja pärnakad keskendusid kaitsetööle.

Kalevi surve kandis vilja 27. minutil, kui Tõnis Vihmoja tõmbas karistusalas maha Andreas Raudsepa ja Hidetoshi Wakui realiseeris kindlalt 11 meetri karistuslöögi. Esimesel poolajal ei tekkinud Vaprusel peaaegu ühtegi ohtlikku olukorda ja poolajale mindi Kalevi 1:0 eduseisus. 

Pausil toimus heategevuslik oksjon, kus Vapruse pallurite autogrammidega mängusärk läks 100, FC Liverpoolis mängiva Alex Oxlade-Chamberlaini putsad 150 ja Ragnar Klavani Eesti koondise võistlusärk 100 euro eest müügiks.

Kuna matšil viibis 944 pealtvaatajat, kelle eest Vapruse peasponsor Coolbet igaühe piletiraha kinni maksis ja vähiravifondile “Kingitud elu” annetas, siis koos heategevusliku oksjoniga kogus fond 3182 eurot.

65. minutil teenis Kalev taas penalti, kui Rasmus Ilves tõmbas karistusalas maha Takuya Matsunaga. Penaltit läks taas lööma Wakui, kes selle kindlalt realiseeris.

85. minutil sai jala valgeks Artjom Artjunin, kes lõi Ioan Yakovlevi söödu Richard Alandi valvatavasse väravasse. Kohtumise üleminutil sai tabamuse kirja ka Yakovlev, kes kogu matši vältel silma paistis ja väravat vääris.

Vaprusel polnud täna pea ühtegi väravavõimalust, seevastu Kalevil väga palju.

Pärnul on 14 mänguga neli silma, millega paiknetakse tabelis viimasel kohal. Kalev tõusis kümne silmaga kaheksandaks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles