Noorpurjetajad jahtisid Kuldseekli regati auhindu

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldseekli regatil võistles Tallinna lahel 62 Optimist-klassi purjetajat.
Kuldseekli regatil võistles Tallinna lahel 62 Optimist-klassi purjetajat. Foto: Ain Roosma

Eesti Optimist- ja Zoom8-klassi traditsioonilisel, juba 36. Taavi Oru mälestusvõistlusel Kuldseekli regatil Tallinnas Pirital võttis ujumises, krossijooksus ja purjetamises mõõtu 85 sportlast ja esindatud oli üheksa jahtklubi.

Kolme ala kokkuvõttes oli kuni 15aastaste Optimist-klassi parim Saaremaa poiss Rico Robert Alliksoon, võitjale järgnesid Kalevi jahtklubi piigad Britta Maipuu ja Susanna Silluta. Pärnu jahtklubi purjespordikooli treenerite kasvandikest sai Karel Ratnik viienda koha ja Pert Salundi oli seitsmes.

Lisbeth Taggu teenis ujumises tüdrukute esimese auhinna ja Salundile kuulus purjetamises kolme sõidu kokkuvõttes kolmas koht.

Zoom8-klassis võitis mitmevõistluse kalevlanna Helen Pais, teiseks tuli Luca Remmel Rein Ottossoni purjespordikoolist ja kolmanda auhinna sai võitja klubikaaslane Karolin Härm. Pärnu noormees Kirill Semenov lõpetas regati 20. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles