Tublid õpilased pälvivad linnalt preemia

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõppeva õppeaasta parimate õpilaste pidulik vastuvõtt toimub teisipäeval, 29. mail kell 14 Pärnu kontserdimajas.
Lõppeva õppeaasta parimate õpilaste pidulik vastuvõtt toimub teisipäeval, 29. mail kell 14 Pärnu kontserdimajas. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnavalitsus määras täna linna õpilaspreemiad, mis antakse koos linnavalitsuse tänukirjadega üle pidulikul vastuvõtul Pärnu kontserdimajas.

Aasta õpilase laureaadid on tänavu Mai kooli õpilane Henriete Toomlaid ja Sütevaka humanitaargümnaasiumi õppur Liisamari Viik. Aasta õpilased saavad 300 euro suuruse preemia.

Aasta huvitegevuse parimateks nimetati sel aastal kolm õpilast: Günther Andreas Vaaro Audru koolist, Ants Kimmel Kuninga tänava põhikoolist ja Mirjam Kits Mai koolist.

Aktiivse noore tiitli pälvisid Paikuse põhikooli õpilane Triine Kose ja ühisgümnaasiumi õpilane Eerik Hannus.

Aasta edeneja preemia määrati Milena Simanele Raeküla koolist ja Maris Keremele Tõstamaa keskkoolist.

Aasta huvitegevuse parimaid, aasta aktiivseid noori ja aasta edenejaid autasustatakse 200 euroga.

Rahvusvahelisel ainevõistlusel edukalt osalenuid ja kõiki õpilaspreemiate nominente autasustab linnavalitsus 100 euroga.

Lõppeva kooliaasta parimate õpilaste pidulik vastuvõtt toimub teisipäeval, 29. mail kell 14. Õpilaspreemiad koos tänukirjadega annavad üle linnapea Romek Kosenkranius ja abilinnapea Marko Šorin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles