Rekordarv publikut tõi 5000 eurot (1)

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna: kalevlased võidujoovastuses, Vaprad Karud pettunud.
Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna: kalevlased võidujoovastuses, Vaprad Karud pettunud. Foto: Gertrud Alatare

Nii palju pealtvaatajaid, kui pühapäeval oli Pärnu Rannastaadionile Vapruse ja Tallinna Kalevi vutimatšile kogunenud, pole Premiumi liigas tänavu veel nähtud. 944!

Selle hooaja publikurekordi taga peitus tõsiasi, et Vapruse peasponsor Coolbet lasi kõik toetajad staadionile tasuta ja maksis kolmeeurose piletiraha omakorda vähiravifondile “Kingitud elu”. Teisalt see, et paar tundi varem toimus harjutusväljakul Vapruse perepäev, kust suur osa kollastes särkides poisiklutte ja nende vanemaid rändas põhiareenile.

Paraku kujunes Premiumi liiga kahe viimase tiimi mõõduvõtt ühepoolseks, kus üks meeskond aina ründas ja teine istus kaitses: avavilest saati üritas kodumeeskond jalgpallurite keeli värava ette bussi parkida, et kalevlased väravani ei jõuaks. On ju ka Pärnu tiimi peatreener Indrek Zelinski korduvalt toonitanud, et esmane eesmärk on taga nulli hoida, küll siis vastased muutuvad kärsituks ja Vapruselgi tekivad võimalused.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles