Pärnakad naasid bowling’u meistrivõistlustelt kaksikvõiduga

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste esikolmik Eesti meistrivõistlustel (vasakult): Hardi Dreier, Rasmus Parts ja Ülari Lees.
Meeste esikolmik Eesti meistrivõistlustel (vasakult): Hardi Dreier, Rasmus Parts ja Ülari Lees. Foto: Taimi Dreier

Nädalavahetusel selgusid Tallinnas Al Mare boolingusaalis Eesti meistrid. Meeste seas said pärnakad koguni kaksikvõidu, kui finaalis alistas Rasmus Parts kindlalt Hardi Dreieri.

Kuigi varem on Parts Eesti meistrivõistlustelt teeninud nii hõbe- kui pronksmedali, puudus tal siiani kollektsioonist kõige kirkam medal. Vastne Eesti meister tunnistas, et tiitel tuli väga raskelt. “Pärast eelvoore olin alles üheksas. Veerand­finaalis läksin pärnaka Silver Uibu­ga kokku ja võitsin teda punktiga. Pidin viimases voorus kolm strike’i järjest viskama ja õnnestuski,” seletas Parts.

Poolfinaalis alistas Parts tartlase Vallo Leesi 479:460 ja finaalis Dreieri mäekõrguselt 462:320. “Sain finaalis end ­esimese mänguga kohe käima: panin seitse strike’i järjest. Vastasel ei õnnestunud miski ja asi oligi põhimõtteliselt otsustatud, sest 100 punkti oli vahe,” rääkis Parts, kes on keeglisõprade unelma ehk 300 punkti visanud neljal korral. “Finaal tuli kõige kergemalt, aga turniiri alguses oli kõvasti pusimist.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles