Kadunud mehe liikumisest pole jälgegi

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sageli käis Vladimir lapselapsega linnas jalutamas või veekeskuses ujumas. Reedekski oli mehel kokkulepe, et läheb talle lasteaeda järele.
Sageli käis Vladimir lapselapsega linnas jalutamas või veekeskuses ujumas. Reedekski oli mehel kokkulepe, et läheb talle lasteaeda järele. Foto: Erakogu

Neljapäeva õhtul veekeskusest tulnud­ Vladimir kohtus Pärnu ­Vallikäärus sõpra­dega. Lavakoha kõrgema pingirea juures ajasid nad juttu, õhkkond oli rahulik. Ükski seltskonnas viibinud inimene ei täheldanud Vladimiri jutus ega käitumises midagi iseäralikku.

Otsinguid koordineeriv Pärnu jaoskonna piirkonnapolitseinik Erik Rand kinnitas kadunu semude lausutut. “Ei öelnud, et ta oleks näiteks ­väga masendunud. Oleme tema sõpradega rääkinud, aga midagi erilist, mida esile tuua, seal küll ei maininud,” märkis ta.

Viimast korda nähti Vladimirit sealsamas Vallikäärus neljapäeval kella 22 aegu. Lähedased olid temaga viimati telefonitsi kontaktis umbes poolteist tundi varem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles