Skano müüs osaluse Trigonis oma tütarettevõttele

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

AS Skano Group sõlmis müügilepingu 100protsendilise tütarettevõttega Skano Fibreboard OÜ, müües sellele osaluse AS Trigon Property Developmentis.

Tehingu tulemusel omandas Skano Fibreboard 169 866,83 euro eest 346 667 Trigon Property Developmenti aktsiat, mis moodustavad 7,71 protsenti kõigist Trigon Property Developmenti aktsiatest. Ettevõte teatas börsile, et Skano Fibreboard tasub aktsiate eest osade kaupa 18. juuniks.

Aktsiate kanti üle 21. mail, Skano Groupi nõukogu kiitis tehingu heaks 9. mai otsusega.

Trigon Property Development on kinnisvaraarendusettevõte, mis on noteeritud NASDAQ OMX Tallinna börsil. Trigon Property Developmentil on üks kinnisvaraarendusprojekt: Niidu arendusala Pärnu linnas.

Skano Group omandas võõrandatud 346 667 Trigon Property Developmenti aktsiat mullu 12. detsembri tehinguga emaettevõttelt OÜ Trigon Wood. Tehingu eesmärk oli suurendada osalust kinnisvara omavas ettevõttes.

Tulenevalt Skano Groupi sisemisest strateegilisest otsusest ja grupisisese parema haldamise eesmärgil otsustati osalus Trigon Property Developmentis müüa grupi teisele ettevõttele.

Skano Groupi nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole tehingust muul viisil isiklikult huvitatud. Tehing on sooritatud turutingimustel. Tehingul ei ole olulist mõju Skano Groupi kasumile, varadele ega kohustustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles