Pärnu linn tunnustab parimaid õppureid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnavalitsuse pidulikule vastuvõtule kontserdimajja on täna oodatud 2010/2011. õppeaasta parimad õpilased, seitsmes kategoorias märgitakse ära 161 õpilast.

Aasta õpilaseks 2011 nimetatakse Helo Liis Soodla Pärnu Vanalinna põhikoolist ja Juhan Koppel Sütevaka humanitaargümnaasiumist.

Aasta aktiivseks nooreks 2011 nimetatakse Karmen Kõrnas Pärnu Kuninga tänava põhikoolist ja Liis Tapasia Pärnu ühisgümnaasiumist.

Aasta huvitegevuse parimad on Carolina Tagobert ja Lee Taul Sütevaka humanitaargümnaasiumist ning Getter-Heleen Aron Hansagümnaasiumist/Kunstide majast.

Rahvusvahelisel aineolümpiaadil auhinnatud õpilastest märgitakse ära Andres Jaanson ja Eero Vaher Koidula gümnaasiumist, Gert Siniloo ja Andraš Tšitškan ühisgümnaasiumist ja Ando Vaan Koidula koolist.

Tunnustatakse huvitegevuse rahvusvahelisel konkursil/võistlustel 1.-3. koha saavutanud 35 õpilast, üleriigilistel aineolümpiaadidel 1.–10. koha saavutanud 87 õpilast ja huvitegevuse üleriigilisel konkursil/võistlusel 1. koha saavutanud 27 õpilast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles