Lissi Kubre: Võin võita kõiki

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukas noortennisist Lissi Kubre ei kujuta elu ­ette ilma tennisemänguta. “Tavaline elu tunduks lihtsalt igav,” ­sõnas ta.
Edukas noortennisist Lissi Kubre ei kujuta elu ­ette ilma tennisemänguta. “Tavaline elu tunduks lihtsalt igav,” ­sõnas ta. Foto: Mailiis Ollino

Pärnust sirgunud edukas noortennisist, 15aastane Lissi Kubre on täpselt selles eas, kus noorteturniirid tuleb seljataha jätta ja keskenduda täiskasva­nute võistlustele, kus edukamad saavad odava karika asemel näppu kopsaka auhinnatšeki.

Tennisemänguga alustamist mäletab Kubre selgelt. “Olin kuuene. Sõitsime bussiga parasjagu lasteaiast koju, kui ema ütles mulle, et tema sõbranna tütar tahab tennist mängima minna. Et tal oleks julgem minna, läksin kaasa,” meenutas Kubre.

Esimene trenn meeldis tüdrukule niivõrd, et ta otsustas edaspidigi kaasa lüüa. “Mulle nii-ii meeldis! Enne järgmist trenni hakkasin kaks tundi varem soojendust tegema: hüppasin hüppenööriga ja vaatasin samal ajal telekast tennist,” rääkis Kubre naerul sui.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles