Linna korterihinnad pole Pärnu küladesse jõudnud

Karl Hütt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tori vallas kinnisvara arendada on raskem kui Pärnu linnas, kuigi kilomeetrite järgi on näiteks kesklinnast Tammistesse isegi vähem maad kui linna teise otsa," rääkis LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing.
"Tori vallas kinnisvara arendada on raskem kui Pärnu linnas, kuigi kilomeetrite järgi on näiteks kesklinnast Tammistesse isegi vähem maad kui linna teise otsa," rääkis LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Haldusreform ei ole veel jõudnud kinnisvara hindu mõjutada. Ekspertide hinnangul ei pruugi see nii jääda, vaid võib avalduda mõne aasta pärast, kui toimunud on reaalsed muutused. Praegu on ­nihutatud vaid omavalitsuste piire ja vahetatud kohanimesid.

Pindi Kinnisvara müügipartner Peep Sooman selgitas, et pelgalt nimemuutus ei mõjuta kinnisvara hinda. “See fakt, et mingi osa endisi väikseid omavalitsusi on Pärnu linna nime all, iseenesest ei mõjuta midagi,” sõnas Sooman. Otsest mõju avaldab see ehk siis, kui teenused lähevad paremaks. “Seda näeme võib-olla alles paari aasta pärast.”

Nüüd saab müüa ja osta ­Tõstamaa korterit Pärnu linna sildi all. Peep Sooman
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles