Väikekooli õpilaste unistusest on puudu 200 eurot

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välijõusaal. Foto on illustreeriv.
Välijõusaal. Foto on illustreeriv. Foto: Kristjad Teedema/tartu Postimees

Ühisrahastusplatvormi Hooandja kaudu välijõusaali rajamiseks annetusi koguvad Lääneranna valla Virtsu kooli kaheksandikud on eesmärgile väga lähedale jõudnud, kuid sihiks seatud summast on puudu veel paarsada eurot.

Virstu kooli õpilased soovivad Hooandja toel koguda 2200 eurot. Seni on 66 heategijat panustanud noorte ideesse 1965 euroga ja lahkete inimeste abi oodatakse veel viis päeva. Ühisrahastusplatvorm toetab projekti ainult juhul, kui see kogub pühapäevaks, 27. maiks eesmärgiks seatud summa.

Virtsu kooli õpilased on aasta jooksul heategevuskohvikute korraldamisega korjanud välijõusaali rajamiseks 600 eurot.

“Meie, Virtsu ja siitkandi inimesed, oleme juba ammu unistanud välijõusaalist. Virtsule lähim jõusaal on 25 kilomeetri kaugusel Lihulas. Välijõusaal oleks kõigile koolilastele ja harrastajatele kättesaadav igal aasta- ja kellaajal, seal saaks arendada lihaseid, füüsilist vastupidavust ja vaimu,” avaldavad koolilapsed. “Ilusate ilmade korral on vahetundide ajal hea võimalus jätta nutiseadmetest kõrvale ja teha selle asemel trenni.”

Juhul kui annetustega kogutakse rohkem raha, kui treeningvahendeile kulub, soetatakse selle eest koolile muid sporditarbeid.

Täpsemat infot Virtsu õpilaste välijõusaali projekti kohta saab SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles