Indrek Zelinski: Tänane lahing Kuressaarega on kui karikafinaal

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vaprus loodab Kuressaares punktinälga leevendada. Arhiivifoto.
Pärnu Vaprus loodab Kuressaares punktinälga leevendada. Arhiivifoto. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond võtab täna ette ülemereretke Saaremaale, et õhtul 16. vooru mängus pidada meistriliiga kahe tagumise tiimi heitlus.

Suvepealinlastel on seni kirjas neli, FC Kuressaare meeskond on teeninud kümme punkti. Seega on tänane matš Vaprusele kui ellujäämislahing: võidu korral jõutakse tabelinaabritele kandadele, viigi korral ei lähe saarlased veel lootusetult eest, kuid kaotusega käriseb vahe juba üheksa punktini.

Vapruse peatreeneri Indrek Zelinski sõnutsi ei saa tänase matši tähtsust alahinnata. “Kuressaare, Viljandi ja Pärnu kohtumised on kui karikafinaalid. Winner takes it all (Võitja võtab kõik, toim),” ütles ta.

Kaitsja Uku Kõrre sõnutsi vajab Vaprus võidupunkte kui õhku. “Oleme punktinäljas ja ülioluline mäng Kuressaares ootab ees. Läheme anname viikingite vastu kõik, et võit koju tuua,” lausus Kõrre.

FC Kuressaare mängija Oliver Rassi arvates on oodata põnevat mängu. “Tuleb järjekordne tugev lahing Pärnuga, kes on alati väga hingestatud ja tahtmist täis. See on üks neist nii-öelda kuue punkti mängudest,” märkis ta, kinnitades, et võidumõtteid mõlgutavad saarlasedki.

Meeskondade tänavune esimene mäng lõppes aprilli keskel suvepealinnas 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles