Horoskoop, 24. mai 2018

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

JÄÄR (21. III – 19. IV)

Tunned, et nüüd on õige aeg tegelda heategevusega. Soovid midagi muuta ja abistada neid, kellel ei ole elus läinud nii hästi kui ­sinul.

SÕNN (20. IV – 20. V)

Sind valdab soe tunne ja su süda on kellegi suhtes ­avatud. Praegu tahad olla parim kaaslane.

KAKSIKUD (21. V – 20. VI)

Tööreisid teevad sulle ­heameelt. Nii mõndagi töist avardab su silmaringi maagilisel moel. Keskendu oma tervisele ja heaolule.

VÄHK (21. VI – 22. VII)

Õhk särtsub romantikast nagu filmides. Ometi tajud lähedust lastega ja soovid ette võtta midagi, mis maailma paremaks muudaks. Loominguline päev muudab kunstnikud produktiivseks.

LÕVI (23. VII – 22. VIII)

Pereelu kosutab hinge. See on suurepärane päev, et kodus, oma lähedaste ­keskel lõõgastuda.

NEITSI (23. VIII – 22. IX)

Oled positiivselt meelestatud, kuna usud, et inimesed on olemuselt head. Meedia väidab sageli küll vastupidist, aga enda ­ümber märkad head.

KAALUD (23. IX – 22. X)

Hoia oma kulud kontrolli all, kuna lihtne on praegu minna üle piiri nii heategevuse kui luksusesemetega. Ära tee midagi, mida hiljem kahetseksid.

SKORPION (23. X – 21. XI)

Sinus on säilinud palju humaansust, seepärast soovid teha midagi, mis maailma parandaks. Motivatsioonis peitub võti.

AMBUR (22. XI – 21. XII)

Otsid tõde ja sukeldud ­vaimuelu ja religiooni saladustesse, et midagi õppida.

KALJUKITS (22. XII – 19. I)

Mõni sõber või õpetaja mängib suurt rolli su eraelus või ühenduses, kuhu kuulud. Sulle pakub rõõmu heategevusele pühendumine.

VEEVALAJA (20. I – 18. II)

Inimesed imetlevad sind täna. Nad näevad, et tahad head, oled üllas, edukas ja populaarne. Ära liialt nina püsti aja, sest see võib tuua tagasilöögi.

KALAD (19. II – 20. III)

Naudid vestlust religiooni ja müstika teemadel, kuna soovid sügavamat tähendust oma elule. Vahest kohtad mõnd õpetajat või giidi, kes sind aitab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles