Vambola Paavo: Pistame pea liiva alla! (1)

Vambola Paavo
, vabakutseline ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vambola Paavo arvates teevad Riia tänavakohvikud ja sealne teenindus meie omadele silmad ette.
Vambola Paavo arvates teevad Riia tänavakohvikud ja sealne teenindus meie omadele silmad ette. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Viimasel ajal on tulnud sageli tööasjus Lätis käia ja mõistagi toetan ma Läti majandust. Nii kütuse ostmise kui kõige muuga. Bensiini puhul on Ikla ja Ainaži hinnavahe muljet avaldav.

Kohati on tunne, nagu elaksid meie valitsejad mingis mullis ega saa aru, mis ümberringi toimub. Tegelikult vist saadakse, aga keegi ei julge otsustada. Kehtib põhimõte nagu nõukogudeaegses filmis “Vaatame, mida toob esmaspäev”. Eesti oma kõrgete hindadega peletab viimasedki turistid. Praeguse suuna jätkudes juhtub see kindlasti. Kui mitte tänavu, siis paari aasta pärast.

Pariisis võib kesvamärjukest rüübata Eiffeli torni lähedal 4,5 euroga ja vaade ilmakuulsale turismiatraktsioonile on boonus. Mida on meil vastu panna?

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles