Eesti edukaim noortekoondise paar pidi oma treeneri paremust tunnistama

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpalli Nõo Lihavürsti karikasarja avaetapil jäi paleepööre toimumata, sest noortekoondise duo Märt Tammearu-Rasmus Meius jäi alla oma treenerile Karl Jaanile, kelle partneriks oli Steven Kabanen.
Rannavõrkpalli Nõo Lihavürsti karikasarja avaetapil jäi paleepööre toimumata, sest noortekoondise duo Märt Tammearu-Rasmus Meius jäi alla oma treenerile Karl Jaanile, kelle partneriks oli Steven Kabanen. Foto: volley.ee

Rannavõrkpalli Nõo Lihavürsti karikasarja meeste avaetapil jäi noortekoondise duo Märt Tammearu - Rasmus Meius alla oma treenerile Karl Jaanile, kelle partner on Steven Kabanen.

Kümne osalejaga turniiril loositi võistkonnad kahe miinuse tabelisse, järgmistel turniiridel arvestatakse paigutusel varem mängitud etappide tulemusi.

Plussringist mängisid ennast poolfinaali Kabanen - Jaani ja Tammearu - Meius, miinusringist murdsid poolfinaali vanameistrid Reimo Alas - Tõnu Leemet ja Steven Meilus - Johann Olaf Lääne.

Napilt jäid poolfinaalist välja Sten Maask - Janno Järvpõld ja SK Duo noored Markkus Koddala - Randy Suurmann.

Poolfinaalides said veenva võidu Kabanen - Jaani ja Tammearu - Meius, finaalis pani noortekoondise treener Jaani koos Kabaneniga jõuvahekorra treenitavatega paika ja paleepööre jäi seekord veel tulemata. Kolmanda koha võitsid Alas ja Leemet.

Karikasarja teine etapp toimub Tartu rannakeskuses esmaspäeval, 28. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles