PJK lõi mõlemasse võrku, Vaprus sai sauna

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall. Foto on illustreeriv.
Jalgpall. Foto on illustreeriv. Foto: Caro/ScanPix

Pärnu jalgpalliklubi (PJK) meeskond lõi esiliiga B-tasandi 15. vooru mängus palli mõlemasse väravasse ja sai Lasnamäe Ajaxi üle 3:2 võidu, Kohtla-Järvele ühe vahetusmängijaga sõitnud Vändra Vaprusel tuli Järvelt vastu võtta kuiv saun.

Kodus mänginud PJK jäi Mirko Mardiste omaväravast avapoolaja keskel Ajaxi vastu kaotusseisu, kuid Kein Makovei seadis kohe jalule viigi, millega mindi vaheajale.

Teisel poolajal viis Makovei pärnakad juhtima ja Tarmo Kovalevski tabamuse järel sai PJK juba kaheväravalise edumaa. Dzmitry Papichyts lõi Ajaxi eest lõpu eel ühe värava küll tagasi, ent PJK 3:2 võitu see ei vääranud.

Vaid ühe vahetusmehega Ida-Virumaale Järvega madistama läinud Vändra Vaprus kaotas avapoolaja 0:1, aga lasi teisel kolmveerandtunnil lüüa oma võrku veel neli palli ja pidi leppima suureskoorilise 0:5 kaotusega.

PJK meeskonnal on 14 mängu järel tabelis 21 punkti, mis annab kuuenda koha. Vaprus hoiab 16 punktiga seitsmendat kohta. 

Järgmises voorus sõidab PJK esmaspäeval külla Tallinna FC Flora U19 meeskonnale, Vaprus võõrustab Tartu Tammeka U21 meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles